Rødvin - Italien
Dianella – 2017 Chianti
Klassisk Chianti med en dyb rød lilla farve. Meget drikkevenlig vin som alle om bordet vil kunne lide.
Alkohol: 13,5 %
Druer: Sangiovese, Colorino.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Tapas og ost.
Pris inkl. moms 110,00 kr.
Dianella – 2013 Chianti Riserva
Fantastisk og klassisk Chianti. Aroma af kirsebær og hindbær. En intens, elegant og silkeagtig vin som vil glæde mange om bordet.
Alkohol: 13,0 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 18 måneder – fadlageret.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringaforslag: Oksekød, kalvkød og fjerkræ.
Pris inkl. moms 187,00 kr.
Dianella – 2015 Il Matto Delle Giuncaie
De bedste druer fra marken bruges til denne vin. Vinene er intens og har noter af røde bær, lakrids, tobak og eg. Lang eftersmag.
Alkohol: 13,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 18 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 210,00 kr.
Dianella – 2016 Le Veglie Di Nero, IGT
Afbalanceret og blød vin. Intens rubinrød vin, med elegante noter af søde krydderrier og balsamico.
Alkohol: 13,5 %
Druer: Sangiovese, Cabernet Sauvignon.
Lagring: Cementtanke/træfade
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 160,00 kr.
Muralia – 2015 Altana
Udsøgt duft af modne kirsebær, tobaksblade, røde ribs og rabarber. Smagen er varm og i perfekt balance med dyb friskhed.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 12 måneder – fad.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 145,00 kr.
Muralia – 2016 Barbone
Meget spændende vin. Duft af rød frugt, sort lakrids, karamel og chokolade. Bløde taniner og dejlig lang eftersmag. Perfekt til efteråres simreretter
Alkohol: 13,5 %
Druer: 65 % Sangiovese, 35 % Syrah.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, lam, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 130,00 kr.
Muralia – 2015 Manolibera
Dejlig vin som er meget drikkevenlig. Friskhed og tilpas syre. Massere duft af røde bær og aromatiske urter. Perfekt drikke vin som alle kan lide.
Alkohol: 13,5 %
Druer: 50 % Sangiovese, 25 % Cabernet, 25 % Merlot.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 110,00 kr.
Muralia – 2015 Muralia
Flagskibet fra Muralia. Sammensat af 3 druer som giver den et fuldstændig magisk udtryk. Aroma af røg, vildt, mørke og røde bær. Perfekt mad vin
Alkohol: 14,5 %
Druer: 50 % Syrah, 30 % Cabernet Sauvignon, 20 % Sangiovese.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam, kalv, fjerkræ og røget/saltet kød.
Pris inkl. moms 195,00 kr.
Trabucchi d`Illasi – 2011 Valpolicella Superiore Ripasso
En elegant og rund vin, med mange taniner. Vinen har en flot granat farve. Dufter af røde bær, blommer, lakrids og modne kirsebær.
Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Oseleta, Crotina.
Lagring: 18-24 måneder – egetræers fade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Risretter, grillet rødt kød og oste.
Pris inkl. moms 170,00 kr.
Trabucchi d’Illasi – 2010 Amarone Della Valpolicella, Villa Trabucchi
Rubinrød farve, næsten sort. Antydninger af kirsebærlikør og chokolade. Super Amarone til prisen.
Alkohol: 15,0 %
Druer: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella, Oseleta, Croatina.
Laring: 24 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Rødt kød og modende oste.
Pris inkl. moms 275,00 kr.
Tenuta Santi Giacomo e Filippo – 2015 La fogliola
”Ung” vin, klar til at drikke. Elegant med sin rubinrøde farve. Duft med antydninger af modne røde frugter. Når der smages, opfattes den gode struktur af en harmonisk, blød og blid vin,
Alkohol: 13 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Pastaretter.
Pris inkl. moms 115,00 kr.
Tenuta Santi Giacomo e Filippo – 2015 Fortercole
Denne vin er er økologisk certificeret. En smuk kompleks buket med mørke frugter fra kirsebær og blåbær. En sød smag af den modne frugt, figner, chokolade samt en krydret undertone. I både duften og smagen kan genkendes kanel, muskatnød og vanilje. En fyldig vin med karakter.
Alkohol: 14 %
Druer: 50 % Sangiovese, 50 % Merlot.
Lagring: 6 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 17-19 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, oksekød, vildt og vellagret oste.
Pris inkl. moms 135,00 kr.
Ugolini – 2015 Pozzetto Valpolicella
Mørk rubinrød farve, lys og livlig, er suppleret med dufte af modne, friske små røde frugter. Smagen er konsistent, frugtagtig, og dvælende.
Alkohol: 14,0 %
Druer: Corvina, Rondinella, Molinara.
Lagring: 10-12 måneder på træfade.
Serveringstemperatur: 13-15 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, fjerkræ og pastaretter.
Pris inkl. moms 130,00 kr.
Ugolini – 2018 Móra Valpolicella
Strålende rubinrød farve. Duftende aromaer af moden rød frugt. Skarp og ren på ganen med en samlet afrundet smag.
Alkohol: 13,5 %
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 13-15° C.
Serveringsforslag: Pastaretter, let kød og frisk ost.
Pris inkl. moms 125,00 kr.
Ugolini – 2018 Móra Valpolicella Ripasso
Farven er mørk og strålende rubinrød. Den intense aroma minder om moden rød frugt og krydderier. Saftig og velafbalanceret i ganen, velstruktureret og med en solid finish.
Alkohol: 15,0 %
Druer: Corvina, Corvinone, Rondinella, Molinara.
Lagring: 20 måneder på træfade.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: Kødsauce, hvidt og rødt grillet kød.
Pris inkl. moms 180,00 kr.
Ugolini – 2015 Móra Amarone Della Valpolicella
Intens rubinrød vin med aroma af blomster og tørret frugt såsom figner og blommer. Samagen har noter moden frugt og krydderi, hvilket giver en silkeagtig, muskuløs men samtidig en elegant og harmonisk vin.
Alkohol: 15,0 %
Druer: Corvina gentile, corvina grossa, rondinella og oseleta.
Lagring: 36 måneder – fade.
Serveringstemperatur: 15-18 °C.
Serveringsforslag: rødt kød, vildt og stege
Pris inkl. moms 260,00 kr.
Danese – Vino Rosso D´Italia
Denne såkaldte “bord” vin har en dybrød farve. Duft af rød modnet frugt og krydderier. Smagen er kraftig med toner af mørke bær, fyldig med en fløjlsagtig varme og bløde tanniner.
Alkohol: 15 %
Druer: Primitivo, Negroamaro.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16–18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, vildtretter og smagfulde oste.
Pris inkl. moms 98,00 kr.
Crosarola – 2014 Rosso Veronese IGT “el Boteghin”
Elegant vin hvor moden frugt komplimenteres af diskret eg og bløde taniner. Fremtræder harmonisk med en delikat og krydret eftersmag. Behagelige dufte af rosiner og krydderier.
Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina, Sangiovese, Cabernet Franc.
Lagring: 6 måneder – amerikanske egefade.
Serveringstemperatur: 14-18 °C.
Serveringsforslag: Fjerkræ, vildt og grillet kød.
Pris inkl. moms 160,00 kr.
Pris inkl. moms for (2016) Magnum flaske 325,00 kr.
Vicentini Agostion – 2019 Valpolicella
Stålende rubinrød vin, med en intens, karakteristisk for Corvina druer med et strejf af kirsebær. Vinen er behagelige og frisk, med smag af røde frugter som kirsebær.
Alkohol: 12,5 %.
Druer: Corvina, Rondinella, Corvinone.
Lagring: 3 måneder – egetønder.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Okse, lam og tapas.
Pris inkl. Moms 116,00 kr.
Vicentini Agostion – 2016 Superione Palazzo Di Campiano
En vin med en intens rød farve og en duft af parfume. Denne vin har en harmonisk, vedvarende og struktureret smag. Hos producenten udvælges druerne og bliver plukket manuelt.
Alkohol: 13,5 %
Druer: Corvina, Corvinone og Rondinella.
Lagring: 18 måneder – tonneaux tønder.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: okse, lam, svin og grillmad.
Pris inkl. moms 290,00 kr.
Arione – 2020 Barbera d´Asti
Farven på denne Barbera d´Asti er ung lys rubinrød som går over i de granatrøde toner når den ældes. En vin med en rund, tør og blød smag med en dejlig intens duft.
Alkohol: 14,0 %
Druer: 100% Barbera.
Lagring: Egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Stegt og marineret kød, pasta og risretter.
Pris inkl. moms 95,00 kr.
Arione – 2018 Barbera d´Alba
Denne vin har en intens rubinrød farve. Smagen er fyldig, dejlig tør og vinen har en delikat duft med antydning af rose.
Alkohol: 14,0 %
Druer: 100% Barbera
Lagring: Ståltanke – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 17-18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, pasta og risretter.
Pris inkl. moms 115,00 kr.
Arione – 2015 Barbaresco
En fløjlsagtig, tør og fyldig vin med tanniner. Farven er granatrød med orange nuancer. Duften er intens, minder om viol og rosenblomster.
Alkohol: 14,0 %
Druer: Nebbiolo.
Lagring: 2 år – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18-20 °C.
Serveringsforslag: Vildt retter, rødt kød og modne oste.
Pris inkl. moms 195,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca – 2023 Toscana Sangiovese
Elegant rubinrød farve med behagelige duft noter af kirsebær, blomme og krydderier. Mellemfyldig vin, rund med lang og frisk eftersmag.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 8 måneder – ståltanke.
Serveringstemperatur: 18 °C.
Serveringsforslag: Grillet rødt kød, vildt og modne oste.
Pris inkl. moms 105,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca – 2023 Chianti
Elegant rubinrød farve med intens aroma. Vinen har en typiske duft af viol og aromaer af røde bær. Smagen er levende og frisk, med behagelig frugtagtig eftersmag.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 80 % Sangiovese, 10 % Canaiolo, 10 %Mammolo.
Lagring: 8 måneder – ståltanke.
Serveringstemperatur: 18 °C.
Serveringsforslag: Aperitif, tapas, pasta retter, hvidt kød, friske ost, salater og grillede grøntsager.
Pris inkl. moms 120,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca 2023 Poggio Apricale Toscana
En mellemfyldig vin med en flot rubinrød farve. Frisk og ung rødvin med strejf af kirsebær, hindbær og sort frugt. Fine tanniner og lang finish.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 85 % Sangiovese, 10 % Merlot, 5 % Colorino.
Lagring: 3 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18 °C.
Serveringsforslag: Aperitif, tapas, pastaretter og grillet kød.
Pris inkl. moms 140,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca – 2022 Rosso Di Montalcino
Flot ren rubinrød farve. Dyb blomsterduft med hintsaf krydderier og mynte. Middel til fyldig, med dejlig syrlig ogafbalancerede tanniner.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 9 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18 °C.
Serveringsforslag: Tapas, pastaretter, rødt kød og ost.
Pris inkl. moms 170,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca 2019 Brunello Di Montralcino
Vinen har en lys rubinrød farve, med duft af kirsebær, blomme og krydderier. Fyldig, livlig syre med smag af røde frugter. Frisk og lang eftersmag. Vin med mulighed for lang lagring.Brunello di Montalcino er uden tvivl en af de mest kendte og skattede vine i verden. Dette er en rødvin af ekstraordinær elegance og koncentration opnået fra en lang lagringsproces.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 36 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød, vildtretter og modne krydret oste.
Pris inkl. moms 275,00 kr.
Azienda Agricola Martoccia di Brunellin Luca 2016 Brunello Di Montralcino Riserva
Vinen har en fyldig og æterisk duft med strejf af vilde bær, sorte kirsebær og vanilje. Dyb rubinrød farve. Kompleks og intens aroma med noter af kirsebær, hindbær og lakrids. Fyldig med afbalancerede tanniner og flot syre med en lang eftersmag af moden frugt og krydderier.Brunello di Montalcino er uden tvivl en af de mest kendte og skattede vine i verden. Dette er en rødvin af ekstraordinær elegance og koncentration opnået fra en lang lagringsproces.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 100 % Sangiovese.
Lagring: 42 måneder – egetræsfade.
Serveringstemperatur: 18-20 °C.
Serveringsforslag: Grillet rødt kød, modne oste eller nyd den alene som meditationsvin.
Pris inkl. moms 495,00 kr.
Bosio Family Estate – 2012 Barolo
Klassisk og kraftfuld Barolo. Intense noter af kirsebær, blomme og lakrids. Noter af roser og viol. En vin som giver en eftersmag af læder og ristet eg.
Alkohol: 14,0 %
Druer: 100 % Nebbiolo.
Lagring: 3 år – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 20 °C.
Serveringsforslag: Krydrede kødretter og oste.
Pris inkl. moms 215,00 kr.