Rødvin - Frankrig
Nuiton Beaunoy – 2018 Bourgogne Pinot Noir
Basisrødvin fra Nuiton Beaunoy. Elegant, krydret og typisk Pinot Noir duft med hints af hindbær, kirsebær og blåbær. Elegant og fremtrædende på ganen med bløde taniner. En Pinot Noir med personlighed.
Alkohol: 12,5 %
Druer: 100 % Pinot Noir.
Lagring: 12 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 14-16 °C.
Serveringsforslag: Lammekød, kalvekød, og fuglevildt.
Pris inkl. moms for 375 ml flaske 90,00 kr.
Nuiton Beaunoy – 2017 Beaune
Rød farve med lilla nuancer. Smagen er frisk og belagt med meget silkeagtige tanniner.
Alkohol: 13,0 %
Druer: 100 % Pinot Noir.
Lagring: 10-12 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Rødt kød, okse, kalv, vildt og oste.
Pris inkl. moms 200,00 kr.
Chateau De Garros – 2016 Bordeux Supérieur
En lækker rød Bordeaux Superior-vin med et stort potentiale. Dejlige mørke frugtaromaer, parret med et strejf af vanilje, vin er robust og fuld af smag pakket med modne røde frugter og behagelige tanniner. Vinen kommer til en god balance og er endda en smule forfriskende.
Klar til at drikke tidligt, ideelt dekanteres i et par timer, så er det allerede sjovt.
Alkohol: 13,5 %
Druer: 100 % Merlot.
Serveringstemperatur: 16-18 ° C
Serveringsforslag: Oksekød, vildtretter og tapas.
Pris inkl. moms 125,00 kr.
Domaine De Lathevalle – 2018 Morgon
En vin med en flot granatrød og dyb farve, med em dejlig frisk duft af modende røde frugter og smag af ribs, hindbær og tranebær.
Alkohol: 14%
Druer: 100% Gamay
Lagring: 6 måneder – cementtanke.
Serveringstemperatur: 14 – 16 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød og tapas.
Pris inkl. Moms 165,00 kr.
Les Héritiers Saint Genys – 2018 Bourgogne Côte-d´Or
En intens lilla farve med duft af hindbær, vilde jordbær og frisk mynte. Smagen er rig og luftig med noter af rabarber og krydderier.
Alkohol: 13,0 %
Druer: Pinot noir.
Lagring: Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Lammekød, kalvekød, og fuglevildt.
Pris inkl. Moms 190,00 kr.
Les Héritiers Saint Genys – 2015 Santenay
Denne vin har en dyb lilla farve. Smagen er intens, dyb, rund og blød med aroma af røde bær med et strejf af lakrids.
Alkohol: 12,5 %
Druer: 100% pinot noir.
Lagring: Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Gryderetter med svine, okse og fjerkræ.
Pris inkl. Moms 215,00 kr.
Les Héritiers Saint Genys – 2017 Mercurey 1er Cru “Clos Marcilly”
Denne vin har en flot klar granatrød farve med rubinrøde reflekser. Smagen er elegant, silkeblød med tanniner, noter af røde bær, kakao og egetræ. Dufter elegant af rose, sorte og røde frugter, vanilje og kakao.
Alkohol: 13,0 %
Druer: 100% Pinot noir.
Lagring: Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-16 °C.
Serveringsforslag: Varme forretter og grillet kødretter.
Pris inkl. Moms 295,00 kr.
Domaine Capuano Ferreri – 2022 Bourgogne Pinot Noir
Vinen har en lys mørkerød farve med aromaer af mørke kirsebær og jord. En let middelfyldig vin, med en elegant struktur og bløde tanniner.
Alkohol: 13 %
Druer: 100 % Pinot Noir.Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Okse og kalve retter samt fjerkræ.
Pris inkl. moms 170,00 kr.
Domaine Grachet Duchemin – 2022 Hautes côtes de beaune “emile”
Kraftigere Bourgogne med en lys rubin kappe. intense og forførende duft med noter af vilde jordbær. I munden mødes man af saftig frugt, smidige og silkebløde tanniner – En vin, der byder på øjeblikkelig fornøjelse!
Alkohol: 13,5 %
Druer: 100% Pinot Noir.
Lagring: 12 måneder på træfade.
Serveringstemperatur: 14-16 °C.
Serveringsforslag: Fjerkræ, kalvekød, gryderetter og rødt grillet kød.
Pris inkl. moms 200,00 kr.
Domaine Lucien Tramier – 2020 Cotes de Rhone Pecoulette
Strålende rød farve med nuancer af rubin. Delikate aromaer af solbær og hindbær. Dejlig rund i smag med bløde tanniner.
Alkohol: 13,5 %
Druer: 35 % Syrah, 65 % Grenache.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 13-19 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød.
Pris inkl. moms 115,00 kr.
Chateau Puybarbe – 2019 Astral
Yderst moderne og trendy Bordeaux vin.
En mellemfyldige vin som byder på saftige sorte frugter og mørk chokoladesmag. Den viser en god balance mellem frugterne og modne tanniner. En let duft af mynte, vanilje og krydderier.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 88 % Merlot, 12 % Cabernet Sauvignon samt små procenter af Malbec og Cabernet Franc.
Lagring: 11 måneder – Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-17 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, kalvekød, fjerkræ og vildt.
Pris inkl. moms 110,00 kr.
Chateau Puybarbe – 2020 Le Roc
En moderne mellemfyldige Bordeaux vin. Duftende aromaer og god smag af mørk blomme, ribs, grøn oliven og hvid peber. Moden, syrlig og med en lang krydret afslutning samt bløde tanniner.
Alkohol: 14,5 %
Druer: 88 % Merlot, 12 % Cabernet Sauvignon
Lagring: 10-12 måneder – Franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 15-17 °C.
Serveringsforslag: Oksekød, kalvekød, fjerkræ og vildt.
Pris inkl. moms 115,00 kr.
Chateau Puybarbe – 2018 Côtes de Bourg
Farven er dyb og intens. Fine aromaer af modne mørke røde og sorte frugter, godt kombineret med en delikat og krydret aroma af eg. Smag er rig og tæt, velafbalanceret ved sin syrlighed og understøttet af fine og silkebløde tanniner.
Alkohol: 15,0 %
Druer: 62 % Merlot, 34 % Cabernet Sauvignon og 4 % Malbec.
Lagring: 20 måneder – franske egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Rødt okse og kalvekød, vildt, lam og moden ost.
Pris inkl. moms 165,00 kr.
Château de Gourgazaud – 2021 Cuvée Morgane
Smuk intens rød farve. En dominerende duft og smag af sort solbær og blåbær. Let kraftig smag der udvikler sig til noter af røde stikkelsbær.
Alkohol: 13,5 %
Druer: 75 % Syrah, 15 % Mourvèdre 10 % Carignan.
Lagring:
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Grillet kød og oste.
Pris inkl. moms 110,00 kr.
Château de Gourgazaud – 2021 Le secret De Mathilde
Den vin har en meget dybe lilla farve med duft af modne kandiseret mørk frugt, dette gør vinen meget indbydende. I både duft og smagsoplevelse er der et let strejf af trøffel og jordagtige noter, der giver dybde til vinen. Den fine smagsoplevelse med mørke frugter, blommer, brombær og solbær giver en elegant smagsoplevelse med en langvarig, frugtig eftersmag. Silkeblød og afbalanceret, der slutter med let vanilje tanniner.
Alkohol: 14,0 %
Druer: 70 % Syrah, 15 % Mourvèdre og 15 % Grenache.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Rødt kød, grillet kød, vildt og oste.
Pris inkl. moms 135,00 kr.