Dessertvin - Portugal

Quinta Seara d´Ordens – Porto Fine Ruby

Med den fine rubinfarve er Porto Fine Ruby en portvin med en frugtagtig, tæt og moden aroma. I munden afslører det kompleks, afbalanceret med vedvarende finish af moden frugt.

Alkohol: 19,5 %
Druer: De ædleste druesorter fra Douro.
Serveringstemperatur: 14-16 °C.
Serveringsforslag: Blå oste, let chokolade og friske desserter.

Pris inkl. moms 135,00 kr.

Taylor´s – 2012 Quinta de Vargellas Vintage port

Det er en elegant portvin med en intens, næsten sort-lilla farve. En fyldig duft af solbær og vilde bær med noter af lakrids, sirup og vilde urter samt et diskret strejf af vanilje. Den har en utrolig intens og fyldig, men samtidig fløjlsblød, smag, kraftige tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med masser af saft og kraft.

 Vintage Port danner en naturlig aflejring i flasken og bør dekanteres. Stil flasken oprejst et par timer før dekantering for at lade bundfaldet falde til bunden af ​​flasken. Den bør åbnes 2-3 timer før servering og drikkes indenfor 24 timer efter åbning.

Alkohol: 20,0 %
Druer: Touriga Nacional, Touriga Francesa, Tinto Cão, Tinta Amarela, Tinta Barroca og Tinta Roriz.
Lagring: 24 måneder på egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Desserter, chokolade og oste.

 

Pris brugtmoms 300,00 kr.

Taylor´s – 2016 Vintage port

Denne årgangsportvin er produceret af traditionelle portugisiske druer, der alle er dyrket i Dourodalen i Portugal.
Det er en portvin med flot dyb lilla, næsten sort, farve med et svagt rødt skær.
Duften er yderst delikat og intens med noter af frisk frugt, grønne æbler, blommer og hindbær.
Den tiltalende frugtsmag er fyldig og kompleks med et eksotisk strejf af cedertræ og jasmin. Vinen har  masser af saft og kraft, syre og tanniner, der tyder på et godt henlægningspotentiale.

Vintage Port danner en naturlig aflejring i flasken og bør dekanteres. Stil flasken oprejst et par timer før dekantering for at lade bundfaldet falde til bunden af ​​flasken. Den bør åbnes 2-3 timer før servering og drikkes indenfor 24 timer efter åbning.

Alkohol: 20,0 %
Lagring: 24 måneder på egetræsfade.
Serveringstemperatur: 16-18 °C.
Serveringsforslag: Desserter, chokolade og ost eller som et glas efter et godt måltid mad. 

Pris brugtmoms for 375 ml  flaske 325,00 kr.

Taylor´s – 2003 Vintage port

Taylor’s Vintage port 2003 er en anmelderrost vintage portvin. Den har en dyb, lilla, næsten sort farve og en eksotisk duft af sorte bær, violer og roser. Smagen er koncentreret, men stadig elegant med noter af frugt. 

Vintage Port danner en naturlig aflejring i flasken og bør dekanteres. Stil flasken oprejst et par timer før dekantering for at lade bundfaldet falde til bunden af ​​flasken. Den bør åbnes 2-3 timer før servering og drikkes indenfor 24 timer efter åbning.

Alkohol: 20,5 %
Druer: Tinta Roriz, Touriga Francêsca, Tinta Barroca, Touriga Nacional.
Serveringstemperatur: 17-18 °C.
Serveringsforslag: Desserter, chokolade og ost eller som et glas efter et godt måltid mad. 

Pris brugtmoms 600,00 kr.