Dessertvin - Italien
Domenico Fraccaroli – 2017 Recioto della Valpolicella
Vinen har en intens rød farve med lilla nuancer. Duften byder på noter af kirsebær med en behagelig fornemmelse af vanilje og balsamico. Smagen er omsluttende, med en elegant fornemmelse af søde blåbær afbalanceret af en behagelig tilstedeværelse af meget lette bløde tanniner.
Alkohol: 14,5 %
Druer: Corvina Grossa og Corvina Gentile 70%, Rondinella 25%, Molinara 5%
Lagring: Ståltanke 36 måneder.
Serveringstemperatur: 8-10° C.
Serveringsforslag: Chokolade og mandelbaserede desserter,bærtærter og modne oste.
Pris inkl. moms for 500 ml flaske 185,00 kr.
Ugolini – 2018 Valle Lena Recioto Della Valpolicella
Denne Recioto har en harmoniske smag, ideel sammen med traditionelle desserter, tørrede frugter samt mørk chokolade og til julens desserter. Dens aroma minder om kirsebær og blommer. Den skal serveres køligt dog ikke kold.
Alkohol: 14,0 %
Druer: Corvina Gentile, Corvina Grossa, Rondinella, Oseleta.
Lagring: Træfade.
Serveringstemperatur: 13-14°C.
Serveringsforslag: Desserter.
Pris inkl. moms 265,00 kr. Bemærk 500 ml.
Arione – 2021 Moscato d´Asti
En velafbalanceret sød og frugtig Moscato d´Asti med en flot gul farve og skøn muscat duft.
Alkohol: 5,0 %
Druer: 100% hvid Muscat Canelli.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 6-8 °C.
Serveringsforslag: Kage, chokolade og desserter.
Pris inkl. moms 95,00 kr.
Arione – 2022 Moscato d´Asti San Giorgio
Flot gylden og med små fine bobler der danser gennem glasset. Duften er frisk med en bred palet af blomster og citrusfrugter. Smagen er mild med en sødme der balanceres flot af frugtsyren. Vinen fremstår frisk og dejlig.
Alkohol: 5,0 %
Druer: 100 % Hvid Muscat Canelli.
Lagring: Ståltanke.
Serveringstemperatur: 6-8 °C.
Serveringsforslag: Aperitif, kager, chokolade, friske frugtsalater og cheesecakes.
Pris inkl. moms 100,00 kr.